Τραυματισμός 17χρονης σε αντιφασιστική συναυλία – Σοβαρά τα ερωτήματα για τη στάση της Αστυνομίας

Πηγή: EUROKINISSI

Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε 17χρονη που συμμετείχε χθες το βράδυ σε αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Μετά από ένταση που επικράτησε και παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή (ΟΠΚΕ, ΜΑΤ και άλλες δυνάμεις καταστολής), η 17χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τραύμα  στο κεφάλι και χτύπημα στο θώρακα.

Τόσο οι καταγγελίες των συγκεντρωμένων, όσο και η στάση της Αστυνομίας προκαλούν πολλά ερωτήματα, που απαιτούν απάντηση για το τι έχει συμβεί και την προέλευση των χτυπημάτων.  

Ερωτήματα λοιπόν όπως τα παρακάτω:

Γιατί υπήρξε μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας συγκεντρωμένη στο νοσοκομείο; Για ποιο λόγο βρίσκονταν όχι μόνο στο προαύλιο, αλλά και εντός του κτιρίου του νοσοκομείου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση γιατρών και εργαζομένων για να αποχωρήσουν;

Για ποιο λόγο ο επικεφαλής των δυνάμεων καταστολής στο νοσοκομείο  πήρε το κινητό της κοπέλας από τη μητέρα της; Ενώ  όταν ρωτήθηκε επί τούτου απάντησε διενεργείται προανάκριση;

Υπήρξε χτύπημα της ΟΠΚΕ στη συγκεκριμένη κοπέλα και για ποιο λόγο της ασκήθηκε βία;

Για το ζήτημα, παρέμβαση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη πραγματοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...