Τρεις ηλικιωμένοι λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους σε Κέρκυρα, Κεφαλλονιά και Μεσολόγγι

ΕΚΑΒ - Λιμενικό
Πηγή: Eurokinissi

Τη ζωή τους έχασαν χθες τρεις ηλικιωμένοι την ώρα που έκαναν το μπάνιο τους στην Κέρκυρα, την Κεφαλλονιά και το Μεσολόγγι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού:

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα(σ.σ χθες), από τη θαλάσσια περιοχή “ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ” ν. Κέρκυρας, 77χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα(σ.σ χθες), από τη θαλάσσια περιοχή “ΡΑΓΙΑ” Πόρου Κεφαλληνίας, 77χρονος αλλοδαπός. Στον 77χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πόρου του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα(σ.σ χθες), από τη θαλάσσια περιοχή “ΠΑΛΙΟΥΡΙ” Νεοχωρίου Ν. Αιτωλοακαρνανίας, 80χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...