Τρένα: Intercity έμεινε το απόγευμα της Κυριακής χωρίς ρεύμα

Επανεκκίνηση δρομολογίων: Τα τρένα ξεκίνησαν ...με κάποια «μπαλώματα» - Η αμαξοστοιχία Intercity που εκτελεί το πρώτο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα στα πλαίσια της επανεκκίνησης του σιδηροδρόμου, διέρχεται από το σημείο της πολύνεκρης σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, Δευτέρα 3 Απριλίου 2023.
Η αμαξοστοιχία Intercity που εκτελεί το πρώτο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα στα πλαίσια της επανεκκίνησης του σιδηροδρόμου, διέρχεται από το σημείο της πολύνεκρης σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, Δευτέρα 3 Απριλίου 2023. (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)

Παραμένουν τα προβλήματα στα τρένα, 40 ημέρες μετά το έγκλημα με την πολύνεκρη σύγκρουση στα Τέμπη, καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, το Intercity έμεινε το απόγευμα της Κυριακής χωρίς ρεύμα.

Συγκεκριμένα, η επιβατική αμαξοστοιχία από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής είχε προβλήματα λίγο πριν τη Λάρισα.

«Ξαφνικά λίγο έξω από τη Λάρισα το τρένο σταμάτησε. Είχε πέσει το ρεύμα, έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όπως ρώτησα και το πλήρωμα, είπαν ότι ήταν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και περιμέναμε πάνω από 30 λεπτά», δήλωσε στο Mega επιβάτης της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας.

Επίσης, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι επιβάτες, υπήρξε πρόβλημα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί για τουλάχιστον 30 λεπτά η αμαξοστοιχία.

«Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε, θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μας πάνε Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε», συμπλήρωσε ο επιβάτης.

Δείτε ακόμα...