Τρίπολη: Συγκέντρωση έξω από την 124 ΠΒΕ για τα δικαιώματα των στρατευμένων

Συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έξω από την 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (ΠΒΕ) - 15/4/2021 -Τρίπολη - Αρκαδία
Συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έξω από την 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (ΠΒΕ) – 15/4/2021 -Τρίπολη – Αρκαδία / Πηγή: kalimera_arcadia.gr

Συγκέντρωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έξω από την 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης (ΠΒΕ), έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, στην Τρίπολη.

Στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος με μάσκες και τηρώντας τις σχετικές αποφάσεις, συγκεντρώθηκαν έξω από την Πτέρυγα της Αεροπορίας, κρατώντας πανό και ζητώντας μέτρα προστασίας για τους στρατευμένους.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Γόντικας σε δηλώσεις του, από τη συγκέντρωση, υπογράμμισε την απαίτηση να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για τους φαντάρους στην Τρίπολη. «Δύο φορές παρουσιάστηκαν μαζικά κρούσματα στην 124 ΠΒΕ, αυτές τις ήμερες στην Μεραρχία υπάρχουν πολλά κρούσματα και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αντί να λάβει μέτρα και ανοίξουν αίθουσες του 11ου Συντάγματος και να μεταφέρουν εκεί αυτοί που βρίσκονται θετικοί, εντούτοις βάζουν σε καραντίνα ολόκληρη διμοιρία,  με αποτέλεσμα να κολλούν οι περισσότεροι.

Αντί να παίρνουν μέτρα για να βοηθήσει τα παιδιά να γυρίσουν στην οικογένειά τους, τους λέει πληρώστε και τα εισιτήρια και τα τεστ. Αντί να τους δώσει αντισηπτικά και μάσκες, βάζουν ολόκληρη τη μοίρα σε καψώνι ,για να τιμωρήσουν εκείνους που σήκωσαν κεφάλι και ζήτησαν μέτρα προστασίας.»

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

Με πληροφορίες από ΑrcadiaPortal.gr, kalimera_arcadia.gr

Δείτε ακόμα...