Τσιτσαρίτο: «Απίστευτο ότι πληρώνομαι τόσο καλά για ένα άθλημα και οι θεραπευτές δεν κερδίζουν τίποτα»

chicharito

Τι κι αν αποτελεί έναν από τους υψηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές.

Ο Χαβιέρ Ερνάντες Μπαλκαζάρ, ή κοινώς «Τσιτσαρίτο», δεν δίστασε να εκφράσει την έκπληξή του για το γεγονός ότι ο μισθός του ως αθλητής είναι πολύ μεγαλύτερος από εκείνον των ιατρών και των θεραπευτών, οι οποίοι προσφέρουν τα μέγιστα για την προστασία της υγείας των πολιτών.

Χαβιέρ Ερνάντες Μπαλκαζάρ, ή κοινώς «Τσιτσαρίτο»

«Είναι απίστευτο ότι πληρώνομαι τόσο καλά για να κάνω ένα άθλημα και οι άνθρωποι που προσπαθούν να βρουν μια θεραπεία για κάτι που έχει παραλύσει τον πλανήτη να μην κερδίζουν τίποτα, σε ό, τι αφορά το οικονομικό», επισήμανε χαρακτηριστικά ο επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι μιλώντας στο «MedioTempo».

Ο 31χρονος Μεξικανός με θητεία -μεταξύ άλλων- στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, ευχήθηκε οι τραγικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού να γίνουν «μάθημα» στα υψηλότερα στρώματα της κοινωνίας, ώστε να μειωθεί η ανισότητα που υπάρχει. 

Χαβιέρ Ερνάντες Μπαλκαζάρ, ή κοινώς «Τσιτσαρίτο»

«Είμαι τυχερός που κατάφερα να εξοικονομήσω χρήματα και συνεχίζω να το κάνω. Μπορώ να σταματήσω οποιαδήποτε στιγμή το ποδόσφαιρο και να μην ανησυχώ για τον τρόπο ζωής μου και την καθημερινότητα μου. Ελπίζω όλο αυτό να επιστρέψει στην κανονικότητα και να βελτιώσει την πραγματικότητά μας. Μακάρι οι άνθρωποι που βρίσκονται στα υψηλότερα στρώματα της κοινωνίας να μάθουν απ’ όλα αυτά και να υπάρχει λιγότερη ανισότητα»

Τσιτσαρίτο
Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...