Βαρσοβία: Εκκενώθηκε το Αεροδρόμιο Σοπέν

Αεροδρόμιο Σοπέν της Βαρσοβίας, Πολωνία
Φώτο Αρχείου / Αεροδρόμιο Σοπέν της Βαρσοβίας, Πολωνία / Πηγή: Wikipidia -Adrian Grycuk

Αναστάτωση προκλήθηκε την Κυριακή (04/04) στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας “Σοπέν” , το οποίο εκκενώθηκε, έπειτα από απειλή για βόμβα σε κάποιο αεροσκάφος.

Σε εκκένωση του αεροδρομίου της Βαρσοβίας, “Σοπέν”, προχώρησαν οι πολωνικές Αρχές την Κυριακή (04/04) ύστερα από την απειλή για βόμβα σε ένα από τα αεροσκάφη.

Η εκπρόσωπος των Αρχών, Νταγκμάρα Μπιάλετς-Γιάνας, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του Onet, δήλωσε ότι «οι υπηρεσίες του αεροδρομίου της Βαρσοβίας “Σοπέν” έλαβαν πληροφορίες ότι μια εκρηκτική συσκευή μπορεί να βρίσκεται πάνω σε ένα από τα αεροπλάνα». Όπως έγινε γνωστό από τον Πιοτρ Ρούντζκι, εκπρόσωπο του αεροδρομίου, η απειλή αφορούσε σε αεροπλάνο της Turkish Airlines που είχε φτάσει στη Βαρσοβία από την Κωνσταντινούπολη.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροτεχνουργοί, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη και -μέχρι στιγμής- ο Πιοτρ Ρούτζκι έχει αναφέρει πως δεν έχει εντοπιστεί βόμβα ή άλλη εκρηκτική συσκευή. Από την πλευρά της, η Νταγκμάρα Μπιάλετς-Γιάνας έκανε λόγο για «ανώνυμο αστείο» αφού, όπως είπε, όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει βόμβα.

Πηγή: sputniknews.gr

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...