Βασίλης Παρασκευόπουλος: Ο πρωθυπουργός επέλεξε να ανοίξει τη συζήτηση μόνο σε συγκεκριμένα ζητήματα

Βασίλης Παρασκευόπουλος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα Αθήνας
Φώτο Αρχείου / Βασίλης Παρασκευόπουλος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα Αθήνας

Από το σύνολο των αιτημάτων των καλλιτεχνών, ο πρωθυπουργός επέλεξε να ανοίξει τη συζήτηση μόνο σε συγκεκριμένα ζητήματα, κάνοντας προτάσεις που δεν δίνουν ουσιαστική λύση, σημείωσε ο Βασίλης Παρασκευόπουλος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84».

Το μισθολογικό κομμάτι είναι ένα μέρος μόνο των αιτημάτων του κινήματος των καλλιτεχνών, σημείωσε ο Β. Παρασκευόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι η αύξηση που προβλέπει η ΚΥΑ δεν γίνεται με βάση την αναγνώριση των σπουδών, αλλά βάσει έργου.

Παράλληλα, τόνισε ότι η κυβέρνηση αντί να απαντήσει στο βασικό αίτημα όλων των καλλιτεχνών που είναι η δημόσια καλλιτεχνική εκπαίδευση, ανοίγει τον δρόμο για τη συνολική κατάργηση της δημόσιας εκπαίδευσης, θέτοντας θέμα κατάργησης του άρθρου 16.

Δείτε ακόμα...