Βεργίτσης Μιχάλης, στρατόπεδο Κονδηλάπτη: Εδώ και τώρα να παρθεί πίσω η απαράδεκτη “γνωμάτευση” του “γιατρού”

Στρατιωτικός σε φυλάκιο στις όχθες του Έβρου ποταμού, Έβρος
Φώτο Αρχείου / Στρατιωτικός σε φυλάκιο στις όχθες του Έβρου ποταμού, Έβρος / Πηγή: Eurokinissi

Συνεχίζουν να φτάνουν επιστολές διαμαρτυρίας στο alt.gr για την αντιδραστική απόφαση που πάρθηκε από την διοίκηση του 644 Μ/Κ Τ.Π. σε βάρος φαντάρου. Ο φαντάρος Βεργίτσης Μιχάλης που υπηρετεί στο στρατόπεδο Κονδηλάπτη αναφέρει:

Δε θα αφαιρέσει κανένας το δικαίωμα στον οποιοδήποτε άνθρωπο να λέει τη γνώμη του ανοιχτά, να διαμαρτύρεται και να διεκδικεί κι αυτό δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση όταν υπηρετείς τη στρατιωτική σου θητεία. 

Πρακτικές όπως αυτές που ακολούθησε ο διοικητής του 644 Μ/Κ Τάγματος Πεζικού αλλά και ο υποδιοικητής του 216 ΚΙΧΝΕ, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο, θυμίζουν άλλες μαύρες εποχές που ελπίζω πως κανένας μέσα στο στρατό δε θέλει να θυμάται.

Δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση μου στο στρατιώτη που έκανε το αυτονόητο και βγήκε μπροστά για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Είμαστε όλοι μαζί του σε αυτή την επίθεση που δέχτηκε, είναι σαν να τη δεχτηκαμε όλοι μας.

Εδώ και τώρα να παρθεί πίσω η απαράδεκτη “γνωμάτευση” του “γιατρού” και να συνεχίσει ο συνάδελφος μας κανονικά τη θητεία του.

Βεργίτσης Μιχάλης
Στρατόπεδο Κανδηλαπτη

Δείτε ακόμα...