Βγήκαν ξανά απ’ τα λαγούμια τους οι ακροδεξιοί Φαηλο-τζήμεροι

τηλεοπτικό πανελ με τον φασίστα κρανιδιώτη

Τον βρώμικο ρόλο του συστήματος ενάντια στη δράση του ΚΚΕ και του εργατικού – λαϊκού κινήματος ανέλαβε πάλι ο γνωστός ακροδεξιός Φαήλος Κρανιδιώτης σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής.

Ζηλεύοντας τις χώρες όπου κάτω από τον μανδύα της αντιδραστικής πολιτικής των «δύο άκρων» της ΕΕ έχουν απαγορευτεί τα Κομμουνιστικά Κόμματα, ο σεσημασμένος φασίστας αφού έσκισε τα ρούχα του για το δικαίωμα του ναζιστή Κασιδιάρη να συμμετάσχει στις εκλογές, επανέλαβε την μπαρούφα που κατέθεσε κιόλας το κόμμα του στον Άρειο Πάγο, περί παραβίασης του άρθρου 29 του Συντάγματος από το ΚΚΕ, λέγοντας ότι «η οργάνωση και η δράση του δεν εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Τόσο τους πονάνε οι αγώνες και η δράση του ΚΚΕ στο πλευρό των εργαζομένων που οι γραφικοί ακροδεξιοί υπερασπιστές του συστήματος ξεθάβουν όλη τη βρώμικη μετεμφυλιακή ρητορική. Οι άθλιες αυτές θέσεις περί απαγόρευσης του ΚΚΕ, παρά τη γραφικότητα αυτών που τις διατυπώνουν, είναι επικίνδυνες, καθώς ως συνήθως τέτοιου είδους τύποι και μορφώματα αναλαμβάνουν το ρόλο του λαγού για λογαριασμό του συστήματος. 

Στην ίδια συνέντευξη, ο Φαήλος αποκάλυψε ότι το ακροδεξιό μόρφωμα που έχει φτιάξει με τον άλλο πατενταρισμένο φασίστα, τον Τζήμερο, θα δώσει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση της ΝΔ…

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...