Βιετνάμ: Νεκρός 10χρονος που είχε εγκλωβιστεί σε τσιμεντένια κολώνα

Ανόι, Βιετνάμ
Ανόι, Βιετνάμ / Πηγή: Eurokinissi

Πέθανε το 10χρονο αγόρι από το Βιετνάμ που είχε εγκλωβιστεί σε μία τσιμεντένια κολώνα οικοδομής σε εργοτάξιο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Οι διασώστες πέρασαν σχεδόν 100 ώρες προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν τον Θάι Λι Χάο Ναμ από την κολώνα στήριξης σε βάθος 35 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της Γης, αλλά χωρίς επιτυχία, ανέφερε η διαδικτυακή εφημερίδα VnExpress, επικαλούμενη τοπικό κυβερνητικό αξιωματούχο.

«Οι αρχές διαπίστωσαν ότι το θύμα πέθανε και προσπαθούν να ανακτήσουν τη σορό για την κηδεία», είπε ο αντιπρόεδρος της νότιας επαρχίας Ντονγκ Θαπ, Ντοάν Ταν Μπου.

Ο Ναμ μαζί με φίλους του αναζητούσε παλιοσίδερα όταν έπεσε μέσα σε αυτή την κολώνα, διαμέτρου μόλις 25 εκατοστών, το πρωί του Σαββάτου. Το περιστατικό σημειώθηκε σε εργοτάξιο για την κατασκευή γέφυρας στη νότια επαρχία Ντονγκ Θαπ.

Νωρίτερα σήμερα Τετάρτη, ο πρωθυπουργός του Βιετνάμ Φαμ Μιν Τσιν είχε προτρέψει τους διασώστες και τις τοπικές αρχές να κινητοποιήσουν όλο τον εξοπλισμό και τις δυνάμεις που χρειάζονται, ανέφερε η κυβέρνηση.

Πηγή: CNN

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...