Βούρκος

EUROKINISSI

Μέχρι και Πρόεδρο της Δημοκρατίας δήλωσε ότι θα παρακολουθούσε η ανεκδιήγητη και αμφιλεγόμενη εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου, «αν υπήρχαν πληροφορίες ότι στρέφεται κατά της πατρίδας» όπως φέρεται να είπε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Έτσι προσπάθησε να δικαιολογήσει τις υποκλοπές σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αλλά εμμέσως και την παρακολούθηση ενός ολόκληρου κόμματος, με τον μηχανισμό συνακροάσεων στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η απαράδεκτη αυτή δήλωση επιβεβαιώνει ότι για τις μυστικές υπηρεσίες του κράτους, με το πρόσχημα της «εθνικής ασφάλειας» ο καθένας και η καθεμιά είναι εν δυνάμει ύποπτοι, άρα και στόχος παρακολουθήσεων και υποκλοπών από την ΕΥΠ και τις άλλες υπηρεσίες! Κι όλα αυτά με τη βούλα του αντιδραστικού και επικίνδυνου θεσμικού πλαισίου, δηλαδή των νόμων και των ευρωπαϊκών Οδηγιών που ψήφισαν και στη χώρα μας η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, θεσμοθετώντας έναν δαιδαλώδη μηχανισμό καταπάτησης των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Μπορεί λοιπόν στην υπόθεση των υποκλοπών να κυριάρχησε το «κουκούλωμα», αποκαλύφθηκε όμως και μια μεγάλη αλήθεια, με καθοριστική συμβολή του ΚΚΕ: Ότι ο βούρκος του συστήματος και η σαπίλα του αστικού κράτους είναι αυτά που σε όλες τις εποχές «γεννάνε» νόμους και μηχανισμούς – τέρατα ενάντια στον «εχθρό λαό».

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...