Βρετανικός Τύπος: «Ο Άντριου εκπροσωπήθηκε επιτυχώς» και «Προειδοποίηση του πρωθυπουργού για τα μέτρα κατά του Covid», στα πρωτοσέλιδα

Βρετανικός Τύπος
Βρετανικός Τύπος

The Sun

«Έχει εκπροσωπηθεί» είναι η άποψη της Sun για την είδηση ​​ότι οι δικηγόροι της Virginia Giuffre ισχυρίζονται ότι υπηρέτησαν επιτυχώς τον Δούκα της Υόρκης με τα νομικά έγγραφα. Η δικηγορική εταιρεία Giuffre, συνεχίζει μια αστική υπόθεση στις ΗΠΑ όπου μια γυναίκα κατηγορεί τον πρίγκιπα Andrew για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν 17 ετών, αλλά ο δούκας αρνείται όλους τους ισχυρισμούς της.


Daily Mail

Η Daily Mail αναφέρει ότι υπήρξε ένα «περίεργο παιχνίδι γάτας και ποντικιού» με την ασφάλεια στο σπίτι του δούκα στο Windsor, με δικαστικά έγγραφα που ισχυρίζονται ότι πέρασε εβδομάδες «αποφεύγοντας» τους αξιωματούχους να προσπαθούν να του επιδώσουν τα νομικά έγγραφα. Σύμφωνα με τη Mail, οι δικηγόροι του πρίγκιπα Andrew υποστηρίζουν ότι δεν εξυπηρετήθηκαν σωστά.


Εφημερίδα i

«Ο πρωθυπουργός θα προειδοποιήσει το Ηνωμένο Βασίλειο για αυστηρότερους κανόνες Covid» είναι ο τίτλος της εφημερίδας i. Αποκαλύπτειότι ο Μπόρις Τζόνσον θα μιλήσει στο βρετανικό λαό τονίζοντας ότι αυστηρότεροι περιορισμοί θα μπορούσαν να επιβληθούν το φθινόπωρο εάν οι άνθρωποι δεν συμπεριφέρονται με προσοχή. Υπάρχει επίσης ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την επέκταση της νομοθεσίας του lockdown, αλλά η κυβέρνηση προτιμά την εθελοντική καθοδήγηση, αναφέρει η εφημερίδα.


Times

Ο πρωθυπουργός στοχεύει να ξεπεράσει τα 11 χρόνια της θητείας της Μάργκαρετ Θάτσερ στη Downing Street, επισημαίνουν οι Times στο κύριο θέμα τους, καθώς ασχολούνται με τις σκέψεις του για τις εκλογές του 2024. Η εφημερίδα αναφέρει ότι θα κινηθούν οι επόμενες εκλογές γύρω από το Brexit, λέγοντας ότι η χώρα “θα πισωγυρίσει” ακολουθώντας τους νόμους της ΕΕ όπως θέλει το κόμμα των Εργατικών.


Daily Telegraph

Η Daily Telegraph γράφει ότι οι υπουργοί φοβούνται πως ο φόρος θα πρέπει να αυξηθεί κατά εκατομμύρια το επόμενο έτος για να χρηματοδοτήσει την κοινωνική φροντίδα, επειδή η αύξηση 1,25 ποσοστιαίων μονάδων στις Εθνικές Ασφαλίσεις θα πηγαίνει κυρίως στο NHS για τρία χρόνια. Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι ειδικοί πιστεύουν πως οι μέσοι λογαριασμοί θα πρέπει να αυξηθούν κατά 5% ή 6% για να καλύψουν το έλλειμμα.


Financial Times

“Η επική νίκη προκαλεί πλήγμα στην Apple”, αναφέρουν οι Financial Times, καθώς αναφέρουν την ολοκλήρωση της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του κατασκευαστή iPhone και της εταιρείας παιχνιδιών Fortnite. Η εφημερίδα σημειώνει ότι η απόφαση χαλαρώνει τη «λαβή» της Apple στο App Store, αναγκάζοντάς την να επιτρέψει στις εταιρείες να συνδεθούν με άλλους τρόπους πληρωμής αποφεύγοντας τις χρεώσεις της Apple από 15% έως 30% σε αγορές εντός εφαρμογής.


Daily Express

Η Daily Express απευθύνει έκκληση για «την διάσωση των Χριστουγέννων» καθώς αναφέρει την «προσπάθεια να σταματήσουν οι ελλείψεις», προσλαμβάνοντας χιλιάδες οδηγούς φορτηγών. Αξιόπιστη πηγή από την πλευρά των βιομηχάνων αποκαλύπτει ότι οι ελλείψεις θα μπορούσαν να γίνουν «μόνιμο πρόβλημα», αλλά η Downing Street δε συμφωνεί με τους φόβους για συνεχόμενα προβλήματα στην αλυσίδα εφοδιασμού, αναφέρει η εφημερίδα.

Πηγή: https://www.pressreader.com/catalogδε

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...