Υπουργείο Άμυνας: Παράσταση διαμαρτυρίας εργαζομένων του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά

Υπουργείο Άμυνας: Παράσταση διαμαρτυρίας εργαζομένων του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά
Φώτο Αρχείου / Από την κινητοποίηση των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στις 5/4/2023 έξω από το Υπουργείο Άμυνας

Παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 15 Μάη στις 11 π.μ. στο υπουργείο Άμυνας θα πραγματοποιηθεί ενάντια στην περικοπή αποδοχών εργαζομένων του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά. 

Θα συμμετάσχουν όλα τα εκλεγμένα μέλη της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, επιδιώκοντας συνάντηση με τον υπουργό και τον αρχηγό ΓΕΝ προκειμένου να επιλυθούν άμεσα και τα προβλήματα που αφορούν σε μισθοδοσία, άδειες, μέτρα προστασίας κλπ.

Το πρωί της Πέμπτης 11 Μάη, το Σωματείο κάλεσε τους εργαζόμενους στο αμφιθέατρο του Ναυστάθμου στον Σκαραμαγκά, όπου έγινε ενημέρωση και συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Το Κλαδικό Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας στηρίζει τον αγώνα και τα αιτήματα των εργαζομένων του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Απρίλη, στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά είχε γίνει συγκέντρωση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το δικαίωμα στη δουλειά με δικαιώματα.

Στο πλευρό τους είχε βρεθεί ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στη Β’ Πειραιά, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι το ΚΚΕ είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των εργαζομένων και στον αγώνα που κάνουν για το δικαίωμα στη δουλειά.

Δείτε ακόμα...