Υπουργείο Ναυτιλίας: Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή εν ενεργεία μόνιμων στελεχών στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων

Λιμενικό_στολή
Πηγή: EUROKINISSI

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης Προσωπικού του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου σχετικά με την εισαγωγή εν ενεργεία μόνιμων στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ολόκληρη η Ανακοίνωση:

“Γνωρίζεται ότι, η Προκήρυξη για την εισαγωγή ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΙΜΩΝ στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Ημερησίου Γενικού Λυκείου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ (https://www.hcg.gr/→ ΕΙΣΟΔΟΣ→ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ→ ΔΕΚΠ), στην οποία και παρέχεται πρόσβαση με τον υπηρεσιακό προσωπικό λογαριασμό του υποψηφίου και τον κωδικό εισόδου που συνοδεύει τον εν λόγω λογαριασμό του, καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Δι@ύγεια» (http://diavgeia.gov.gr)(ΑΔΑ:Ψ6ΘΙ4653ΠΩ-0ΙΥ), από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι. 

Σε αυτήν αναφέρονται, μεταξύ άλλων:

  • τα προσόντα εισαγωγής των υποψηφίων,
  • τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και οι προθεσμίες υποβολής τους,
  • οι διαδικασίες του διαγωνισμού,
  • καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Οι υποψήφιοι συμπληρώνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στην προκήρυξη, σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει τις ημερομηνίες από 11/05/2020 ημέρα Δευτέρα, έως και 24/05/2020 ημέρα Κυριακή.

Ακολούθως, πρέπει να ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ, να ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ την ως άνω Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωσή τους. Αφού θεωρηθεί από αρμόδια Αρχή για το ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ, να την υποβάλουν ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ, με συστημένη αλληλογραφία, ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, τις ημερομηνίες από 11/05/2020 ημέρα Δευτέρα έως και 25/05/2020 ημέρα Δευτέρα, στην Επιτροπή παραλαβής και ελέγχου δικαιολογητικών του διαγωνισμού στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής /Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη – Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510).

Συστήνεται στους υποψήφιους να αποστείλουν την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωσή τους με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά, κατά το δυνατόν νωρίτερα, προς διασφάλιση της ταχύτερης λήψης τους και κατ’ επέκταση της ταχύτερης ολοκλήρωσης της διαδικασίας ελέγχου αυτών. Ως προς την λήψη, σημειώνεται ότι, δύναται να διαπιστώνεται και από τους ίδιους χρησιμοποιώντας τον κωδικό αριθμό παρακολούθησης αποστολής συστημένου (tracking code) που παρέχεται από το ταχυδρομείο (Δημόσιο ή Ιδιωτικό).”

Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη εδώ.

Πηγή: limenikanea

Δείτε ακόμα...