Υπουργείο Προστασίας Πολίτη: Ακόμη 280 οχήματα προμηθεύτηκε η Αστυνομία συνολικού κόστους 6 εκ. ευρώ

Παραλαβή 280 νέων οχημάτων που εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας
Παραλαβή 280 νέων οχημάτων που εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ακόμη 280 οχήματα προμηθεύτηκε η Αστυνομία συνολικού κόστους 6 εκ. ευρώ, τα οποία θα ενισχύσουν την Άμεση Δράση και την ομάδα ΔΙ.ΑΣ σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Έβρο.

Η συνεχής ενίσχυση του στόλου της αστυνομίας δεν αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες όπως τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος, τη στιγμή που δεν έχει γίνει ΄καμία ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ, με δεκάδες ασθενείς που χρήζουν νοσηλείας σε ΜΕΘ να νοσηλεύονται σε απλές κλίνες και ράτζα.

Ενίσχυση στο στόλο τους δεν βλέπουν ούτε οι Πυροσβέστες. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα βρέθηκαν στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας εποχικοί και μόνιμοι Πυροσβέστες διεκδικώντας τη μονιμοποίησή τους αλλά και την ενίσχυση με υλικοτεχνικό εξοπλισμό για λόγους προσωπικής ασφάλειας αλλά και αποτελεσματικότητας. Φυσικά, η απάντηση που πήραν ήταν η βίαιη καταστολή της συγκέντρωσή τους από τα ΜΑΤ.

Όπως ανακοίνωσε απ’ την σχολή αξιωματικών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, 80 περιπολικά θα διατεθούν στον Έβρο, ενώ 95 μοτοσυκλέτες στην ομάδα ΔΙΑΣ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την ενίσχυση των περιπολιών τους.

Δείτε ακόμα...