Ζαχάροβα: Δεν είναι περίεργο που ο Έλον Μασκ δεν θέλει να αγοράσει το Twitter

Μαρία Ζαχάροβα, Εκπρόσωπος Υπουργείου Εξωτερικών Ρωσικής Ομοσπονδίας
Φώτο Αρχείου / Μαρία Ζαχάροβα, Εκπρόσωπος Υπουργείου Εξωτερικών Ρωσικής Ομοσπονδίας / Πηγή: Russian Embassy in Ireland

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε ότι δεν είναι περίεργο που ο Έλον Μασκ, βλέποντας την πραγματική κατάσταση στο Twitter, ακύρωσε την αγορά αυτού του κοινωνικού δικτύου.

Η Ζαχάροβα πρόσθεσε ότι το Twitter, το οποίο μπλόκαρε τον αγγλόφωνο λογαριασμό του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών στις 5 Αυγούστου, «κόβει το κλαδί στο οποίο κάθεται», μετέδωσε το RIA Novosti.

Στις 5 Αυγούστου, το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του ρωσικού υπουργείου λόγω της δημοσίευσης αποσπάσματος του Υπουργείου Άμυνας σχετικά με την πιθανότητα εμπλοκής του Οργανισμού Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ στην εμφάνιση του κορονοϊού.

«Αυτή η πλατφόρμα είναι στάσιμη εδώ και πολύ καιρό, η εμπιστοσύνη σε αυτήν είναι σχεδόν μηδενική και οι χρήστες φεύγουν. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Έλον Μασκ, έχοντας μάθει, με φρίκη, για την πραγματική κατάσταση, τερμάτισε τη συμφωνία για την αγορά αυτού του κοινωνικού δικτύου», δήλωσε η Ζαχάροβα στο Telegram, μεταδίδει το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug.

Πηγή: Ertnews.gr

Δείτε ακόμα...