Ζωγράφου: Αφαίρεσαν το ρολόι της ΕΥΔΑΠ από το σπίτι της Ι. Κολοβού – Συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ.

Μεγάλη κινητοποίηση έγινε στου Ζωγράφου το απόγευμα της Δευτέρας 21/11/2022 για την αποτροπή της έξωσης της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού - Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός
Φώτο αρχείου / Μεγάλη κινητοποίηση στου Ζωγράφου το απόγευμα της Δευτέρας 21/11/2022 για την αποτροπή της έξωσης της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού – Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός

Σήμερα το πρωί αφαιρέθηκε το ρολόι της ΕΥΔΑΠ και διακόπηκε η παροχή νερού, στο σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, στην οδό Αβύδου 146, στου Ζωγράφου!

Με όλους τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ πληρωμένους και χωρίς καμία προειδοποίηση!!

Σε άμεση επικοινωνία που είχε ο Ανδρέας Καραβίδας, δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» με εκπρόσωπο της επιχείρησης, απαιτώντας την άμεση επανασύνδεση της παροχής του νερού, πήρε την απάντηση εκ μέρους της ΕΥΔΑΠ ότι «το ρολόι έχει αφαιρεθεί για λόγους ασφαλείας»!!!

Στις 6.30 μ.μ. θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι από φορείς και σωματεία της περιοχής.

Μιλάνε για ασφάλεια αυτοί που κόβουν το νερό στον κόσμο!!!

Την ώρα που όλη η χώρα είναι σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή δεκάδων συνανθρώπων μας!

Εδώ και τώρα η κυβέρνηση και η ΕΥΔΑΠ να επανασυνδέσουν την παροχή νερού στο σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου.

Σε διαφορετική περίπτωση το κομμένο νερό στο σπίτι της Αβύδου 146, το σπίτι όλων μας που το προστάτεψε ο λαός, θα γίνει η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, και η ξετσιπιωσιά και απανθρωπιά θα απαντηθεί ξανά με τη μεγάλη αλληλεγγύη του λαϊκού κόσμου.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...