251 ΓΝ Αεροπορίας: Δεν δικαιούται περίθαλψης ο εποχικός πυροσβέστης που τραυματίστηκε στη Γλυφάδα

Εποχικός Πυροσβέστης στην πυρκαγια στους πρόποδες του Υμηττού - Σάββατο 4 Ιουνίου 2022
Φώτο Αρχείου / Εποχικός Πυροσβέστης στην πυρκαγια στους πρόποδες του Υμηττού – Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 – Πηγή: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησαν οι εποχικοί πυροσβέστες σχετικά με τον συνάδελφό τους που τραυματίστηκε το Σάββατο στη φωτιά που ξέσπασε στη Γλυφάδα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε Βούλα και Βάρη. Το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας τον ενημέρωσε ότι δεν δικαιούται περίθαλψης καθώς είναι εποχικός.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα τους στο Facebook το παράπονο του πατέρα του συγκεκριμένου πυροσβέστη, που αναφέρει ότι ο γιος του μεταφέρθηκε στο 251 ΓΝ της Αεροπορίας, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά στη συνέχεια τον έδιωξαν «καθώς δεν δικαιούται περίθαλψης καθώς είναι εποχικός».

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πατέρας του πυροσβέστη:

«Καλημέρα, να ευχαριστήσω για την παροχή ιατρικής φροντίδας το 251 ΓΝ Αεροπορίας για τον εποχικό πυροσβέστη που διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από τη φωτιά της Γλυφάδας εχθές 04/06/2022 και ταυτόχρονα να εκφράσω το παράπονο διότι του είπαν ότι δεν δικαιούται περίθαλψης καθώς είναι εποχικός.

Όπως ενημέρωσαν και την οικογένειά του ότι αν χρειαστεί περαιτέρω ιατρική βοήθεια δεν θα μπορέσουν να του την παράσχουν μετά το εξιτήριο και θα πρέπει να απευθυνθείτε σε άλλο νοσοκομείο».

Δείτε ακόμα...