41η ΣΔΥΛΣ: Η ΠΟΛ εκφράζει την ικανοποίησή της για την αποκατάσταση του βαθμολογικού προβλήματος στελεχών

ΛΙμενικό - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ)

Η ΠΟΛ εκφράζει την ικανοποίησή της για την αποκατάσταση του βαθμολογικού προβλήματος στελεχών της 41ης σειράς ΣΔΥΛΣ οι οποίοι προσέφυγαν κατά της 2412.7/41185/09-06-2022 απόφασης με την οποία είχαν αδίκως στερηθεί τη προαγωγή τους στον βαθμό του Ανθ/στη με αιτιολογία τη μη  συμπλήρωσης των απαιτούμενων τυπικών προσόντων. 

Για το θέμα, εξάλλου, ερώτηση είχαν καταθέσει στη βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης, Διαμάντω Μανωλάκου και Θανάσης Παφίλης, ενώ η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (ΠΟΛ) είχε απευθυνθεί με επιστολή της στον Υπουργό Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με σχετική διαταγή, προήχθησαν  αναδρομικά από 21 Μαρτίου 2022 με την 2412.7/59517/23-08-2022 Απόφαση Διευθυντή Κλάδου Δ΄. Το αίτημα ικανοποιήθηκε μερικώς καθώς από τη πλευρά της Διοίκησης υπήρχε θετική εισήγηση για την προαγωγή των συναδέλφων στον επόμενο βαθμό μόνο όμως για όσα στελέχη προσέφυγαν κατά της αρχικής απόφασης. 

Όπως τονίζει η Ομοσπονδία, “αναμένουμε την οριστική αποκατάσταση του ζητήματος και για τα στελέχη που δεν προσέφυγαν αλλά και για τα στελέχη της  40ης σειρά ΣΔΥΛΣ“.

Δείτε ακόμα...