Το ALT.GR δίνει το λόγο στους υγειονομικούς, στους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Δημοσιεύουμε άρθρα και συνεντεύξεις από τους ανθρώπους που ζουν από πρώτο χέρι την αγωνία της πρόληψης, της νοσηλείας και θεραπείας όσων προσβάλλει ο κορονοϊός. Που ζουν την αγωνία των χιλιάδων ασθενών, που οι ανάγκες τους για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δεν σταματούν αυτές τις μέρες. Σήμερα που τα νοσοκομεία βρίσκονται αντιμέτωπα με τις έκτακτες συνθήκες της επιδημίας.
Όλοι αυτοί οι γιατροί και νοσηλευτές χτυπούν καμπανάκι κινδύνου για τις διαχρονικές ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα της Υγείας, για την πολιτική, που στο βωμό του κέρδους, θυσιάζει τις λαϊκές ανάγκες, όπως με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο απέδειξε και η επιδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο.
Ακολουθεί:
Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), ανακοίνωσε ότι αύριο στη 1 το μεσημέρι θα παραθέσει συνέντευξη τύπου από το Νοσοκομείο Αττικόν:
Συνέντευξη Τύπου ΟΕΝΓΕ, Τετάρτη 1 Απριλίου, 13:00, Αττικόν
ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ. ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΦΩΝΗ ΟΣΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020 και ώρα 13.00 στον προαύλιο χώρο του Αττικού Νοσοκομείου, η ΟΕΝΓΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.



