Πανηγύρια για ενίσχυση της «ανθεκτικότητας» στις «κρίσεις» που σέρνει τους λαούς η εγκληματική πολιτική ΕΕ – κυβερνήσεων

EUROKINISSI

Περίσσεψαν τα φαιδρά πανηγύρια και οι βαρύγδουπες εκφράσεις για την «ιστορικότητα» των στιγμών κατά την τελετή παραλαβής 3 νέων αεροσκαφών που παραδόθηκαν σήμερα στο υπουργείο «Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας» ώστε να τεθούν στη δύναμη του Πυροσβεστικού Σώματος. Πρόκειται για Diamond 62 MPP τα οποία θα επιχειρούν ως εναέρια κέντρα επιχειρήσεων, επιτηρήσεως και καταγραφής δεδομένων με χρήση ηλεκτροπτικών συστημάτων και δορυφορικές επικοινωνίες. 

Πρώτον είναι ντροπή να βαυκαλίζονται για το πόσο «ιστορικά» είναι αυτά που κάνουν για την «προστασία» του λαού όσοι έχουν υλοποιήσει και υλοποιούν μια πολιτική που έχει οδηγήσει να καίγονται εγκαταστάσεις μέσα σε ΒΙΠΕ, αστικά κέντρα όπως της Αθήνας και της Πάτρας, εθνικοί δρυμοί κ.λπ. 

Δεύτερον όπως προκύπτει και από τα «χαρακτηριστικά» των εν λόγω αεροσκαφών αλλά και από τα λεγόμενα του ίδιου του πρωθυπουργού, που είπε πως «η εσωτερική και η εξωτερική ασφάλεια αντιμετωπίζεται πια μέσα από ένα ενιαίο δόγμα. Αυτό σημαίνει ότι αν τα μέσα αυτά κριθεί απαραίτητο ότι πρέπει να αξιοποιηθούν και για άλλες αποστολές, όπως η επιτήρηση των συνόρων μας, αυτό πολλαπλασιάζει την ισχύ της χώρας», το βασικό κριτήριο ακόμα και για την επιλογή των μέσων και της «πολιτικής» που θα ακολουθηθεί στην πυροπροστασία αφορά κυρίως το να είναι «διττής» χρήσης, να μπορούν να αξιοποιηθούν για κάθε είδους «κρίσεις» που σέρνει τον λαό η εγκληματική πολιτική του κέρδους σε περίοδο πολεμικής προετοιμασίας. 

Δείτε ακόμα...