Α. Τσουκαράκης: «Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι κι άλλο σφίξιμο στο ζωνάρι του κόσμου»!

Ο Α. Τσουκαράκης είναι Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) εν αποστρατεία, επίτιμος πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Πειραιά

Συνέντευξη στο militaire.gr και τον δημοσιογράφο Πάρι Καρβουνόπουλο, παραχώρησε ο Ανέστης Τσουκαράκης, Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) εν αποστρατεία, επίτιμος πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β’ Πειραιά.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την επιλογή του κ. Τσουκαράκη να αποδεχθεί την πρόσκληση του ΚΚΕ, να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο, σημειώνοντας ότι η επιλογή αυτή ήρθε συνειδητά. Εξάλλου, υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ ήταν το μόνο κόμμα που στάθηκε στους στρατιωτικούς απ’ την πρώτη μέρα, απ’ τους πρώτους αγώνες για τον “στρατιωτικό συνδικαλισμό”.

Ο υποψήφιος με το ΚΚΕ, σημείωσε για το Ταμείο Ανάκαμψης ότι αυτό που σίγουρα προβλέπει είναι ότι θα πρέπει να σφίξουμε κι άλλο το ζωνάρι!

Ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα των στρατιωτικών. Kατήγγειλε τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ και την προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι περιέπαιξαν τους στρατιωτικούς. Συγκεκριμένα, θύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέσπισε τη νυχτερινή αποζημίωση αλλά χωρίς να δώσει τίποτα, ενώ το ίδιο έκανε και η ΝΔ επί τέσσερα χρόνια.

Η συνέντευξη:

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...