Άμστερνταμ: Ένοπλος κρατά ομήρους σε κατάστημα στο ’Αμστερνταμ

Άνδρες των ειδικών δυνάμεων της ολλανδικής αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί έξω από κατάστημα της Apple στο κέντρο του ’Αμστερνταμ, όπου ένας ένοπλος κρατά ομήρους από νωρίς το απόγευμα, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης. Βίντεο που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο AT5 δείχνουν έναν άνδρα που κρατείται όμηρος από τον ένοπλο.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ολλανδικής αστυνομίας, αρκετά άτομα κατάφεραν να φύγουν από το κατάστημα. Από νωρίς το απόγευμα, αστυνομικοί εκκένωσαν την πλατεία που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του εμπορικού κέντρου του ’Αμστερνταμ και ζήτησαν από τους περίοικους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να μη βγουν προσπαθώντας να δουν τι ακριβώς συμβαίνει.

«Υπάρχει ένα άτομο οπλισμένο μέσα στο κατάστημα… η αστυνομία βρίσκεται με πολλές μονάδες και ειδικές δυνάμεις στο σημείο και καταβάλλει προσπάθειες για να ελέγξει την κατάσταση», αναφέρει η ολλανδική αστυνομία σε ανάρτησή της στο Twitter. «Περιορίζουμε την πληροφόρηση για την κατάσταση στο κατάστημα της Apple… προκειμένου να μην προκαλέσουμε προβλήματα στην έρευνα και στις προσπάθειες που καταβάλλονται εκεί», συμπληρώνει. Αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των ατόμων που κρατούνται όμηροι.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...