Αν. Τσουκαράκης: Απροκάλυπτα κοστολογούν τις ζωές μας

Ανέστης Τσουκαράκης, υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιώς, συνταγματάρχης ε.α., τέως πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών
Ανέστης Τσουκαράκης, υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιώς, συνταγματάρχης ε.α., τέως πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών

Κοστολογούν απροκάλυπτα τις ζωές, μας αυτά είναι τα κοστολογημένα προγράμματα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ τόνισε ο Ανέστης Τσουκαράκης, συνταγματάρχης ε.α. και επίτιμος πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), υποψήφιος του ΚΚΕ στη Β΄ Πειραιά μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον «Real FM».

Σημείωσε ότι το ΚΚΕ είχε προειδοποιήσει, και με ερώτηση το 2022 στη Βουλή, για τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ και στα Κέντρα Υγείας αλλά δεν εισακούστηκε διότι η κυβέρνηση βάζει τη ζωή στο ζύγι κόστους οφέλους. Υπογράμμισε πως αντί να γίνουν μόνιμες προσλήψεις έχουν μείνει νησιά χωρίς ασθενοφόρα, όπως στην Κω όπου ετοιμάζονται να πνιγούν στα κέρδη οι επιχειρηματικοί όμιλοι στον τουρισμό.

Το ΚΚΕ, υπογράμμισε, θα είναι πάντα δίπλα στο λαό. Θα είναι 100% μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...