Ασημένιο μετάλλιο ο Υποπλοίαρχος Λ.Σ Κωστάκης Χριστόδουλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Αργυρός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020 στη Δισκοβολία ο Υποπλίαρχος του Λ.Σ Χριστόδουλος Κωστάκης με προπονητή τον Aρχικελευστή Πολυχρονίου Χρήστο, με τα χρώματα της ΑΕΚ
Αργυρός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020 στη Δισκοβολία ο Υποπλίαρχος του Λ.Σ Χριστόδουλος Κωστάκης με προπονητή τον Aρχικελευστή Πολυχρονίου Χρήστο, με τα χρώματα της ΑΕΚ / Πηγή: ΑΕΚ

Ο Κωστάκης Χριστόδουλος, Υποπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος, με ρίψη στα 55,84 μ., κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα της Δισκοβολίας, φέρνοντας μία μεγάλη επιτυχία στην “κιτρινόμαυρη” οικογένεια.

Όλα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα στο Πανπελοπονησιακό Στάδιο. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου του ΣΕΓΑΣ συμμετείχε Χριστόδουλος Κωστάκης, Υποπλοίαρχος του Λ.Σ, στη δισκοβολία. Στον τελικό των ανδρών κάνοντας ρίψη στα 55,84 κατετάγει 2ος πέρνοντας το ασημένιο μετάλλιο για τον σύλλογό του την ΑΕΚ.

Για την ΑΕΚ τα μετάλλια δε σταμάτησαν εκεί. Η Ολυμπία Καραγιάννη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. με εμπόδια με χρόνο 1:00.18, προσθέτοντας ένα ακόμα μετάλλιο στη συλλογή της.

Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Νίκος Καψής, που κατέλαβε την 5η θέση στο Άλμα σε Μήκος με επίδοση στα 7,39 μ., χάνοντας μάλιστα το μετάλλιο για μόλις 5 εκατοστά. Ο Δημήτρης Κούτσικας με επίδοση 1,91 μ. κατετάγη 8ος στο Άλμα σε Ύψος, ενώ η Μαρία Καβαλιέρου κατετάγη 11η στο Άλμα σε Μήκος με επίδοση 5,75 μ, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις για το μέλλον, μιας και είναι μόλις 18 ετών. Η Ελπίδα Τόκα δεν κατάφερε να τερματίσει στον προκριματικό των 400 μ. λόγω ενοχλήσεων.

Η ΑΕΚ συγχαίρει την Αναΐδα Καραγιάννη, τον Χριστόδουλο Κωστάκη, την Ολυμπία Καραγιάννη, για τα μετάλλια που κατέκτησαν, αλλά και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου που κράτησαν ψηλά τη σημαία του Συλλόγου σε ακόμα ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών. Οι “κιτρινόμαυροι” Πρωταθλητές, παρά τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες της πανδημίας που έθεσαν πολλά εμπόδια στο διάβα τους, όχι μόνο έδωσαν βροντερό “παρών” στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση, αλλά διακρίθηκαν τιμώντας το Σύλλογο. Και το τμήμα Στίβου της ΑΕΚ αποδεικνύει ότι επανέρχεται στην κορυφή του αθλήματος, ολοκληρώνοντας μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά για το Σύλλογο.

Προπονητής : Aρχικελευστής Πολυχρονίου Χρήστος

Πηγή: Φωνή Λ.Σ

Δείτε ακόμα...