Αθήνα: Ξεκινάει σήμερα το “Συνέδριο Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης του ΝΑΤΟ 2023” – Πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ

Διοργάνωση Συνεδρίου NATO Training Technology Conference (NTTC) 2023

Την ώρα που το κράτος δείχνει την ανικανότητα του να προστατεύσει τον λαό, τη ζωή και τις περιουσίες του, κρατάει ψηλά την ικανότητα του στην εμπλοκή στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς.

Μπορεί να μην σπαταλάει χρόνο για την εκπαίδευση στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, αφιερώνει όμως για την εκπαίδευση και τις…ΝΑΤΟϊκές καινοτομίες.

Ξεκινάει σήμερα στην Αθήνα το Συνέδριο Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης του ΝΑΤΟ 2023 – NATO Training Technology Conference (NTTC) 2023 με θέμα «Training for a Complex World: Innovation, Resilience and Interoperability» ( Εκπαίδευση για έναν σύνθετο κόσμο: Καινοτομία, Ανθεκτικότητα και Διαλειτουργικότητα).

Το NTTC διεξάγεται σε ετήσια βάση υπό την αιγίδα της Συμμαχικής Διοίκησης Μετασχηματισμού του ΝΑΤΟ (NATO Allied Command Transformation – ACT), και φέτος για πρώτη φορά θα λάβει χώρα εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών με συνδιοργανωτή το ΓΕΕΘΑ.

Στόχος του συνεδρίου όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα είναι η προώθηση και ανταλλαγή γνώσεων, η συνεργασία και οι ευκαιρίες δικτύωσης για την ενίσχυση των συλλογικών εκπαιδευτικών δυνατοτήτων των δυνάμεων του ΝΑΤΟ.

Οι διοργανωτές σημειώνουν πως το Συνέδριο Τεχνολογίας Εκπαίδευσης του ΝΑΤΟ “θα σας προσφέρει πολύτιμες γνώσεις, χρήσιμες ιδέες και μια πλατφόρμα για ουσιαστική σύνδεση. Ετοιμαστείτε να μπείτε στον κόσμο των τεχνολογιών εκπαίδευσης αιχμής και να συμμετάσχετε μαζί μας στη διαμόρφωση του μέλλοντος του εκπαιδευτικού τοπίου του ΝΑΤΟ“.

Δείτε ακόμα...