Χανιά: Έρχεται το αεροπλανοφόρο «Τρούμαν» των ΗΠΑ

Το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ Χάρυ Τρούμαν (USS Harry S. Truman - CVN 75) - 2018 στον Ατλαντικό Ωκεανό
Φώτο Αρχείου / Το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ Χάρυ Τρούμαν (USS Harry S. Truman – CVN 75) – 2018 στον Ατλαντικό Ωκεανό / Πηγή: U.S. Navy photo by Mass Communication Specialist 2nd Class Thomas Gooley

Η δολοφονική μηχανή των ΗΠΑ θα δέσει στα Χανιά για να γλεντήσουν την αλλαγή του χρόνου. Στο Μαράθι Χανίων θα καταπλεύσει στις 30 Δεκεμβρίου το αεροπλανοφόρο «Τρούμαν» των ΗΠΑ, το οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι διαβουλεύσεις μεταξύ ΓΕΕΘΑ και Αμερικανικής πρεσβείας, για το εάν θα επιτραπεί στο πλήρωμα που αριθμεί τα 5000 άτομα, να επισκεφθούν την πόλη και τα καταστήματα στα Χανιά, μια προσδοκία των επιχειρηματιών.

Ωστόσο, η αναμενόμενη επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον, καθιστά αβέβαιο το τι θα συμβεί, ενώ εξετάζεται η εναλλακτική πρόταση -που έχει ξαναγίνει- να στηθούν τέντες και κινούμενα μαγαζιά στον προβλήτα στο Μαράθι.

Σούδα λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών

Θυμίζουμε ότι ο χανιώτικος λαός «υποδέχεται» συχνά τις δολοφονικές μηχανές των ΗΠΑ και των άλλων μελών του ΝΑΤΟ. Η Σούδα αποτελεί ο ορμητήριο και το διασκεδαστικό κέντρο για τους φονιάδες των λαών εδώ και δεκαετίες.

Τα συνθήματα «Σούδα λιμάνι των λαών και όχι ορμητήριο των ιμπεριαλιστών», καθώς και «Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών», ακούγονται με κάθε τέτοια αφορμή δυνατά στην πόλη των Χανίων, στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι ανεπιθύμητη στο νησί!

Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...