Χρόνια πολλά από φαντάρο στην ΕΛΔΥΚ

EUROKINISSI

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου στο alt.gr για το ερχόμενο έτος.

Σε μία χρονιά που ήταν πρωτόγνωρη για το λαό μας, νιώθω την ανάγκη να στείλω αυτό το μήνυμα σε όλους τους αναγνώστες της ιστοσελίδας.

Είδαμε συφάνταρους μας να παραμένουν στα στρατόπεδα για τις γιορτές λόγω οικονομικής αδυναμίας επαναπατρισμού, ακόμα και για τις λίγες αυτές μέρες άδειας.

Είδαμε ολόκληρα στρατόπεδα να μένουν χωρίς γιατρό αφού ο μοναδικός αποχωρεί με άδεια και τους συναδέλφους μας με αγωνία να αναρωτιούνται τι θα γίνει εάν συμβεί “τίποτα κακό”… και άλλα αντίστοιχα που μας προβληματίζουν και μας προκαλούν θυμό.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ό,τι για εμάς είναι θλιβερό και “άτυχο”, για τους “από πάνω” είναι στρατηγική και καθημερινή πρακτική.

Έτσι και εμείς οι φαντάροι, για όσο υπηρετούμε τη θητεία μας έχουμε την υποχρέωση να διεκδικoύμε κάθε τι που μπορεί να βελτιώσει τη ζωή μας στα στρατόπεδα που υπηρετούμε, όσο υπηρετούμε.

Καθοριστικό σε αυτή τη καθημερινή προσπάθεια των φαντάρων πρέπει και είναι το alt.gr και γι’ αυτό σε όλους εσάς που το κάνατε πραγματικότητα σας εύχομαι έναν γεμάτο χρόνο, με υγεία και αγώνες.

Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη για το ερχόμενο έτος.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Στρατιώτης στην ΕΛΔΥΚ

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...