Χρόνια πολλά σε όλους τους νέους στρατευμένους που υπηρετούν αυτές τις μέρες την θητεία τους

Στρατιώτες του ΄Δ Σώματος Στρατού σε φυλάκιο στα σύνορα του Έβρου / Αύγουστος 2021
Φώτο Αρχείου / Στρατιώτες του ΄Δ Σώματος Στρατού σε φυλάκιο στα σύνορα του Έβρου / Αύγουστος 2021 / Πηγή: EUROKINISSI / Γ.Τ. ΓΕΣ

Χρόνια πολλά σε όλους τους νέους στρατευμένους που υπηρετούν αυτές τις μέρες την θητεία τους.

Όλοι οι συνάδελφοι να υπηρετήσουν την θητεία τους με το κεφάλι ψηλά, αγωνιζόμενοι για τα δικαιώματα τους μέσα σε κάθε στρατόπεδο. Διεκδικώντας καλές συνθήκες διαβίωσης σε κάθε μονάδα που να αντιστοιχούν στον 21ο αιώνα αλλά και χώρους ψυχαγωγίας για να μπορούν να περνάνε τον ελεύθερο τους χρόνο δημιουργικά. Να μην αφήνουν κανένα πρόβλημα μέσα στα στρατόπεδα που να μην διεκδικούν τη λύση του.

Τις καλύτερες ευχές μου και στο site  alt.gr, που φιλοξενεί άρθρα, ανταποκρίσεις, επιστολές από πολλούς φαντάρους και μας δίνει φωνή. Το site που αποτελεί καθημερινός σύντροφός μας για την ενημέρωση μας για το τι γίνεται μέσα αλλά και έξω από τα στρατόπεδα.

Να ευχαριστήσω και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας που βρίσκεται σταθερά δίπλα στους νέους στρατευμένους και το δείχνει έμπρακτα καθημερινά, αναδεικνύοντας τα προβλήματα μας με ερωτήσεις στη βουλή, παρεμβάσεις κ.α. Το απέδειξε και πρόσφατα που βρέθηκε σε στρατόπεδα και φυλάκια στον Έβρο και εμπλούτισε τις βιβλιοθήκες τους με λογοτεχνικά βιβλία.

Καλή και αγωνιστική θητεία σε όλους τους φαντάρους και με ψηλά το κεφάλι!

Στρ (ΥΓ) Στυλογιάννης Αντώνης, Προβατώνας Έβρου

Δείτε ακόμα...