Δεν θα περάσει το κλίμα τρομοκράτησης όσων στρατευμένων διεκδικούν τα δικαιώματά τους

110 Πτέρυγα Μάχης - Λάρισα
Φώτο Αρχείου / 110 Πτέρυγα Μάχης – Λάρισα / Πηγή: EUROKINISSI

Η προσπάθεια στοχοποίησης του φαντάρου στο 644 Μ/Κ ΤΠ που διεκδίκησε τα αυτονόητα είναι απαράδεκτη και πρέπει να πέσει στο κενό αναφέρει σε επιστολή του Σμηνίτης από την 110 ΠΜ.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η προσπάθεια στοχοποίησης του συναδέλφου στο 644 Μ/Κ Τάγμα Πεζικού από τη διοίκηση του στρατοπέδου επειδή διεκδίκησε τα αυτονόητα είναι απαράδεκτη και πρέπει να πέσει στο κενό.

Τέτοιες μέθοδοι, όπως η ψυχιατρικοποίηση της διεκδίκησης στα στρατόπεδα, έρχονται από τις πιο σκοτεινές στιγμές της ιστορίας. Δεν είναι δυνατόν ένας φαντάρος που διαμαρτύρεται για κρούσμα κορονοϊού στο στρατόπεδο, που ζητάει να παρθούν μέτρα προστασίας, να οδηγείται να αλλάξει η σωματική του ικανότητα με κατά παραγγελία γνωμάτευση από Ι1 σε Ι3 για ψυχολογικούς λόγους και να αποφεύγει παρά λίγο την αναβολή!

Στόχος δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος συνάδελφος, αλλά η δημιουργία ενός κλίματος τρομοκράτησης συνολικά απέναντι σε όσους διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Γι΄ αυτό και πρέπει να καταδικαστούν από όλους τους στρατευμένους και το λαό αυτές οι τακτικές, να παρθεί πίσω αυτή η απαράδεκτη γνωμάτευση!

Να παρθούν τώρα όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας της υγείας μας σε όλα τα στρατόπεδα!»

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...