Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Η Νατάσσα Μποφίλιου την Παρασκευή στις 9.30 μ.μ

Εποχή του θερισμού - Νατάσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Εποχή του θερισμού – Νατάσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Τα καινούρια της τραγούδια και όλες τις μεγάλες επιτυχίες που την καθιέρωσαν, παρουσιάζει την Παρασκευή 30 Ιούλη, στις 9.30 μ.μ. η Νατάσσα Μποφίλιου, στον υπαίθριο χώρο του Εργοστασίου Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος», στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας.

Μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, θα παρουσιάσουν την «Εποχή του Θερισμού», μία νέα παράσταση προϊόν συνεργασίας μιας από τις πιο  καταξιωμένες δημιουργικές ομάδες της ελληνικής μουσικής.

Η παράσταση είναι βασισμένη στον τελευταίο ομότιτλο δίσκο τους, που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και θεωρήθηκε το καλύτερο έργο τους έως τώρα, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά μπροστά στο κοινό, μετά από το δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε.

Τα καινούργια τραγούδια τους, ήρθαν για να μεταφέρουν το φως, τη λάμψη και την αισιοδοξία τους, αλλά ταυτόχρονα το ρεαλισμό και τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματά τους, εν μέσω μιας παράξενης και σκοτεινής εποχής. 

Στη συναυλία συμμετέχει η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Πολιτιστικού Οργανισμού «Θανάσης Τσιπινάκης», η οποία θα παίξει μουσικά κομμάτια της Νατάσσας Μποφίλιου.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...