“Είμαστε μαζί σας, στηρίζουμε τη μάχη που δίνετε!”

Μεγάλος σεισμός στην Τουρκία-Φεβρουάριος 2023

Δεν υπάρχουν λόγια που να σβήνουν αυτόν τον πόνο. Με τη σειρά μου κι εγώ θέλω να δώσω κουράγιο στη μάχη που δίνετε!

Είναι έγκλημα σήμερα να μην υπάρχει φροντίδα και μελέτες για τις φυσικές καταστροφές, να ξεσπούν πυρκαγιές και καιγόμαστε, να βρέχει και να πνιγόμαστε, να γίνεται σεισμός και να θρηνούμε εκατοντάδες και χιλιάδες θύματα. Αλλά ως γνωστόν στο σήμερα του καπιταλισμού, το μόνο που κοιτάνε κυβερνήσεις και επιχειρηματικοί όμιλοι είναι να επενδύουν εκεί που θα κερδίσουν. Η προστασία της λαϊκής περιουσίας και της υγείας του λαού δε τους προσφέρει κέρδος και μας αφήνουν στις τύχες μας. Δεν είναι τυχαίο το σύνθημα “ο λαός σώζει το λαό “.  

Πριν κάποιες μέρες έγινε σεισμός στην Τουρκία και την Συρία, αύριο μπορεί να γίνει στην Ελλάδα ή και κάπου αλλού στον κόσμο. Και στις δύο πλευρές του Αιγαίου είμαστε το ίδιο, εργάτες, αγρότες, φοιτητές, νέοι στρατιώτες, όλοι έχουμε κοινά προβλήματα, ανησυχίες, δυσκολίες. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή προς το καλύτερο.  

Είμαστε μαζί σας, στηρίζουμε τη μάχη που δίνετε! Συλλυπητήρια για τους δικούς σας ανθρώπους που δεν τα κατάφεραν, γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες και ντροπή για τους ενόχους.  

Οπλίτης Παπαϊωάννου Βαγγέλης

Δείτε ακόμα...