Εκδηλώσεις για τα εγκλήματα σε βάρος παιδιών και γυναικών

Γυναίκα - Βία - Κακοποίηση
Πηγή: Unsplash

Εκδηλώσεις – συζητήσεις με θέμα «Πώς μπορούμε να κτίσουμε ασπίδα προστασίας απέναντι στα αποτρόπαια εγκλήματα σε βάρος των παιδιών, των γυναικών;» διοργανώνουν Οργανώσεις της ΚΝΕ σε πανεπιστήμια της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Την Τρίτη 25 Οκτώβρη

Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στις 12 μ. στην Αίθουσα Α2. Θα μιλήσει η Βικτωρία Κούτση, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και επικεφαλής της Επιτροπής του ΚΣ για τις νέες γυναίκες και τα νέα ζευγάρια.

  • Την Τετάρτη 26 Οκτώβρη

–Στις Σχολές Δασκάλων & Νηπιαγωγών του ΕΚΠΑ στις 10.30 π.μ., στο μικρό αμφιθέατρο του Νέου Χημείου. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

–Στην Φιλοσοφική Σχολή στις 2 μ.μ. στο Αίθριο της Φιλοσοφικής Σχολής. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του τμήματος της ΚΕ για την ισοτιμία και χειραφέτηση των γυναικών.

  • Την Τρίτη 1 Νοέμβρη

–Στην Αρχιτεκτονική Σχολή στις 6.30 μ.μ., στο αίθριο Αβέρωφ. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

— Στο Τμήμα Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Παν/μίου Δυτ. Αττικής στις 2 μ.μ., θα μιλήσει η Ιουλία Χρονοπούλου, γραμματέας της ΤΕ Πανεπιστημίων – Ερευνας Αττικής του ΚΚΕ.

Δείτε ακόμα...