Εκφράζω τη στήριξή μου στο Δόκιμο Αξιωματικό!

Πηγή: EUROKINISSI

Ως φαντάρος που υπηρετώ την θητεία μου για να προστατεύω την εδαφική ακεραιότητα των συνόρων της χώρας μου, εκφράζω την ανησυχία μου απέναντι στα επικίνδυνα σχέδια της κυβέρνησης που εμπλέκουν σε μεγαλύτερο κίνδυνο το λαό της χώρας.

Αυτή η ανησυχία μεγαλώνει ακόμα περισσότερο εφόσον πέρασα τις πύλες του στρατοπέδου, καθώς τα τελευταία χρόνια παρατηρώ ότι με ευθύνη της σημερινής αλλά και προηγούμενων κυβερνήσεων, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο ΝΑΤΟϊκό ορμητήριο, πράγμα που κάνει την χώρα μου στόχο πιθανών αντιποίνων ιδιαίτερα σε μια περίοδο που συνεχίζεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία και οι “γειτονικές” περιοχές της Aνατολικής Μεσογείου και της Ερυθράς Θάλασσας αποτελούν καζάνι που έχει ξεχειλίσει και δεν ξέρουμε μέχρι πού θα φτάσει το καυτό νερό.

Οι αποφάσεις της κυβέρνησης να πρωτοστατήσει στην αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα, να στηρίζει το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ, να αποστείλει το προηγούμενο διάστημα στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία, αποτελούν κάποιους από τους βασικούς λόγους που ενισχύουν την ανησυχία μου. Ταυτόχρονα με εμένα, ανησυχούν και άλλοι φαντάροι σε ολόκληρη την Ελλάδα, μαζί και οι οικογένειές μας γιατί η κυβέρνηση βάζει σε κίνδυνο τις ζωές μας.

Αντίστοιχες ανησυχίες εξέφρασε, όπως έχει κάθε δικαίωμα, και ο ΔΕΑ (ΠΖ) Κ. Κεσόπουλος ο οποίος αντιμετώπισε την απαράδεκτη κλήση του σε απολογία από τη διοίκησή του.

Εκφράζω την αλληλεγγύη και τη στήριξη μου στον ΔΕΑ (ΠΖ) Κ.Κεσόπουλο.

Στρατιώτης Ντουφεξιάδης Βαγγέλης

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...