Έκτακτη συγκέντρωση αύριο Δευτέρα στις 9.30 π.μ. στο Εφετείο! Να επιβληθούν οι ανώτατες ποινές στους ναζί

ΠΑΜΕ - ΚΚΕ - ΚΝΕ - Αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο της Αθήνας - Χρυσή Αυγή
Αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο της Αθήνας την ημέρα ανάγνωσης της απόφασης για τη δράση της Χρυσής Αυγής, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 /(EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)

Σε νέα συγκέντρωση καλούν αύριο, Δευτέρα 12 Οκτώβρη, στις 9.30 π.μ., έξω από το Εφετείο συνδικάτα και ομοσπονδίες εργαζομένων με σύνθημα «Να επιβληθούν οι ανώτερες ποινές στους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής».

Όπως σημειώνουν σε σχετικό κάλεσμα οι: Ομοσπονδία Οικοδόμων, Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο, Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Τρόφιμα – Ποτά, η Παννελήνια Ομοσπονδία Λογιστών και το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας:

«Αύριο το πρωί συνεχίζεται η διαδικασία στο Εφετείο της Αθήνας για τον καταλογισμό των ποινών των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής. Η καταδίκη της νεοναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής πρέπει να συνοδευτεί με τις ανώτερες ποινές. Η εγκληματική της δράση επιβεβαιώθηκε με πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων, είναι απόρροια της φασιστικής και ναζιστικής της ιδεολογίας. Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό για το φασισμό και το ναζισμό.

Οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα, η νεολαία και οι φορείς του μαζικού κινήματος συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο φασισμό, χωρίς κανέναν εφησυχασμό, στους χώρους δουλειάς, στις σχολές, στις γειτονιές, παντού. Αποτελεί θράσος η εμφάνιση που ετοιμάζεται να κάνει o καταδικασμένος Λαγός και η ομάδα του έξω από το Εφετείο της Αθήνας, κατά την ανακοίνωση των ποινών. Καλούμε τα συνδικάτα της Αθήνας, τους φοιτητικούς συλλόγους και τους μαζικούς φορείς σε συγκέντρωση ώστε να φτάσει η δίκη μέχρι το τέλος της, μέχρι την επιβολή των ανώτερων ποινών».

Δείτε ακόμα...