Ενισχύουμε αυτούς που μας στηρίζουν!

Στρατιώτης - Γαρύφαλλο -ΕΛΔΥΚ

Κάλεσμα οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ από φαντάρους της ΕΛΔΥΚ! 

Φαντάροι της ΕΛΔΥΚ αποφασίσαμε και εμείς με την σειρά μας να ενισχύσουμε οικονομικά με τα μέσα που διαθέτουμε το Κόμμα μας! Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, εδώ στο νησί της Κύπρου που υπηρετούμε τα αποτελέσματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων! Νιώθουμε από πρώτο χέρι τι θα πει να μην αφήνονται οι λαοί ελεύθεροι να απολαύσουν τον υπέργειο και υπόγειο πλούτο τους, από τον παράδεισο που τους προσέφερε απλόχερα η γη και ο τόπος τους, το εκμεταλλευτικό σύστημα να τους στέλνει στην κόλαση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και του πολέμου, δεν «τους αφήνει να αναπνεύσουν»! Η ενίσχυση του ΚΚΕ σήμερα είναι μια ανάσα για τον λαό μας και την πάλη του, γιατί ανάσα για το λαϊκό εργατικό κίνημα, είναι οι ίδιοι οι Κομμουνιστές όπου και αν βρίσκονται με την πρωτοπόρα αγωνιστική στάση τους, με τη προοπτική και την αισιοδοξία που δίνουν στους εργαζόμενους συναδέλφους τους!

Γνωρίζουμε καλά και οι στρατευμένοι νέοι της χώρας τι θα πει ισχυρό ΚΚΕ, το οποίο αναδεικνύει παλεύει για να βελτιώσει τη θέση μας, για να συγκρουστεί με τη πολιτική που βλέπει τον φαντάρο ως κόστος και δε του εξασφαλίζει πολλές φορές ούτε τα απαραίτητα για μια αξιοπρεπή θητεία. Είναι στήριγμα μας στον αγώνα που κάνουμε για να αναδείξουμε τα προβλήματα μας στην ελληνική κοινωνία και ένα έχουμε κατακτήσεις μέσα στα στρατόπεδα.

Τώρα που προσπαθούν να καταστρέψουν και τα τελευταία κάστρα που έχουν οι εργαζόμενοι, το 8ωρο, το δικαίωμα στην απεργία, το δικαίωμα στην έστω και σκέψης της διεκδίκησης, τώρα πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ! Τα χρήματα των εργαζομένων θα επιστρέψουν σαν υλική δύναμη στον αγώνα αυτό να μην περάσουν τα μέτρα, να ανοίξει η ελπίδα και η προοπτική για ένα καλύτερο αύριο!

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...