Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου

Την Μ. Τρίτη 27 Απριλίου 2021 επ’ ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κ. Φλώρος επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ), στην Αγ. Παρασκευή. Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Π. Λυμπέρης ΠΝ και ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Γ. Καμπουράκης ΠΝ εκπροσωπώντας τον Αρχηγό ΓΕΝ που πραγματοποιούσε επίσκεψη σε μονάδες της Κρήτης.

Κατά την επίσκεψη του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό που υπηρετεί στο ΑΣ/ΚΕΠΙΧ και μέσω τηλεδιάσκεψης με Κυβερνήτες εν πλω Μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού. Συγκεκριμένα επικοινώνησε τον Κυβερνήτη της Φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ που εκτελεί «φυλακή σκοπούντος» στο Αιγαίο, της Φρεγάτας ΕΛΛΗ που ναυλοχεί στον Ναύσταθμο Κρήτης ως μέρος της «Δύναμης Επιχειρήσεων Ανατολικής Μεσογείου» (ΔΕΑΜ), της Φρεγάτας ΛΗΜΝΟΣ που συμμετέχει στην επιχείρηση IRINI στη Κεντρική Μεσόγειο, καθώς και της Φρεγάτας ΚΑΝΑΡΗΣ που συμμετέχει στην επιχείρηση UNIFIL στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ «ευχαρίστησε τους Κυβερνήτες των Πλοίων για το έργο το οποίο επιτελούν στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, συμμετέχοντας σε αποστολές και επιχειρήσεις Διεθνών Οργανισμών, αναδεικνύοντας το ρόλο της χώρας μας ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας».

Δείτε ακόμα...