Επιστολή σμηνίτη από την 111η Πτέρυγα Μάχης

Πιλότοι 111ης Πτέρυγας Μάχης
Φώτο Αρχείου / Πηγή: Eurokinissi

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την παρουσία Frontex και άλλων ”συμμαχικών” χωρών στον Έβρο η Τουρκική προκλητικότητα συνεχίζεται. 

Οι ίδιοι δηλαδή που αναγνώριζαν την Τουρκιά ως στρατηγικό τους εταίρο και στηρίζουν τις πρόσφατες πολεμικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στη Συρία, ήρθαν για να προστατέψουν την Ελλάδα;

Ο κύριος στόχος ”συμμαχικών” κρατών και Frontex είναι να εξασφαλιστεί ο εγκλωβισμός  προσφύγων και μεταναστών και η μετατροπή της Ελλάδας σε φυλακή της ΕΕ, που βολεύει τα διάφορα γεωπολιτικά τους «παιχνίδια». Το «νόμο» των ιμπεριαλιστικών παζαριών που υπονομεύει σύνορα και κυριαρχικά δικαιώματα.

Η προστασία των συνόρων είναι υπόθεση των ενόπλων δυνάμεων της χώρας και όχι αυτόκλητων φασιστοειδών ομάδων που αξιοποιούν τις εξελίξεις για να σπείρουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο.

Οι φαντάροι γυρίζουμε την πλάτη σε εθνικιστικές φωνές που δυναμώνουν στο όνομα της δήθεν εθνικής ομοψυχίας. Δυναμώνουμε τη φωνή μας ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς, ενάντια στην αποστολή προσωπικού ή εξοπλισμού σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό, στη Σαουδική Αραβία, το Μάλι, τα στενά του Ορμούζ, τη Λιβύη ή όπου αλλού σχεδιάζουν.

Με ευθύνη του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης να διαμορφωθούν δομές υποβολής αιτήσεων ασύλου στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία, στην Τουρκία και στα σύνορα Τουρκίας Συρίας για τον γρήγορο έλεγχο και τη μεταφορά των προσφύγων στις χώρες τελικού προορισμού.

Η πρωτοβουλία δημιουργίας του alt.gr είναι βέβαιο πως όχι μόνο  θα βοηθήσει ακόμα καλύτερα στην ενημέρωση των φαντάρων αλλά θα αποτελέσει και βήμα εκφράσης για κάθε στρατευμένο νέο.

Δείτε ακόμα...