Στρατιώτης από το Λαγό Έβρου: Οι προσπάθειες να μας φιμώσουν δυναμώνουν το πείσμα μας

Στρατόπεδο - Λαγός - Έβρου

Ακόμη μια επιστολή στήριξης στον στρατιώτη του 644 Μ/Κ ΤΠ που στοχοποιήθηκε επειδή ζήτησε να ληφθούν μέτρα προστασίας της υγείας από τον κορονοϊό, έφθασε στο Alt.gr από το Λαγό Έβρου.

Ακολουθεί η επιστολή: 

Διαβάζοντας τις καταγγελίες του συναδέλφου από το 644 Μ/Κ ΤΠ για τις προσπάθειες να τον βγάλουν ‘’τρελό’’ επειδή ζήτησε τα αυτονόητα μέτρα προστασίας από τον covid- 19, γεμίζουμε αγανάκτηση αλλά και πείσμα να συνεχίσουμε να διεκδικούμε στην θητεία μας όλα αυτά τα μέτρα που είναι απαραίτητα για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους συναδέλφους μας από την πανδημία.

Ακόμα, να συνεχίσουμε να διεκδικούμε με ψηλά το κεφάλι να λυθεί κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε μέσα στα στρατόπεδα, ξέροντας ότι όλα αυτά προκύπτουν από την συνολική πολιτική της κυβέρνησης- και όλων των προηγούμενων- και αντιμετωπίζει και τις ανάγκες των στρατευμένων ως ένα επιπλέον ‘’κόστος’’.

Οι προσπάθειες να κάνουν τον συνάδελφο να υποκύψει και να κλείσει το στόμα του μπροστά στα αυτονόητα ξέρουμε ότι στοχεύουν το σύνολο των στρατευμένων και δημιουργούν ένα προηγούμενο τρομοκράτησης που δεν πρέπει να περάσει ‘’στα ψιλά’’. Φαίνεται πόσο ενοχλούν τελικά αυτές οι φωνές που φωτίζουν τις ανάγκες μας, που έρχονται σε σύγκρουση με τη λογική ότι στον στρατό δεν μπορούμε να τις διεκδικήσουμε.

Δηλώνουμε ευθέως και ξεκάθαρα ότι έχουμε φωνή, δεν πρόκειται να περάσει η προσπάθεια τρομοκράτησης ούτε τώρα ούτε στο μέλλον.

Δείτε ακόμα...