Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου: Καλεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη για την παρουσία του πρέσβη των ΗΠΑ στο 301 ΣΕΒ

Διαδικτυακή αφίσα της ΕΕΔΥΕ ενάντια σε ΝΑΤΟ και ΕΕ

Ως πρόκληση για το λαό και τη νεολαία που αγωνίζεται ενάντια στον ιμπεριαλισμό χαρακτηρίζει την παρουσία του Αμερικάνου πρέσβη στο Στρατιωτικό Εργοστάσιο Βάσης 301, στους Αγ. Αναργύρους, για να επιβλέψει την ένταξη στον Ελληνικό Στρατό των πρώτων τεθωρακισμένων οχημάτων Μ1117 που έφτασαν από τη Γερμανία, η Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου, που καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 2 Δεκέμβρη, στις 9 π.μ. στην πλατεία Αγ. Αναργύρων. 

«Τους έπιασε ο πόνος για την ενίσχυση της άμυνας της χώρας μας! Εκείνοι που έχουν αιματοκυλήσει κάθε γωνιά της Γης! Που έχουν οδηγήσει στο δρόμο της προσφυγιάς εκατομμύρια ανθρώπων», τονίζει στο κάλεσμά της η Επιτροπή και προσθέτει πως «χάντρες και καθρεφτάκια θέλουν να μας χαρίσουν για να μας έχουν συνένοχους στα εγκλήματά τους! Δεν θέλουμε τη “φιλία” τους, δεν θέλουμε τα “δώρα” τους».

Καταλήγοντας τονίζει πως «η παρουσία τον Αμερικανού πρέσβη, εκπροσώπου των φονιάδων των λαών στη γειτονιά μας, αποτελεί πρόκληση για τον λαό και τη νεολαία μας που αγωνίζεται ενάντια στον ιμπεριαλισμό, την εμπλοκή της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς, για το κλείσιμο των βάσεων που είναι διάσπαρτες σε όλη την Ελλάδα και την ακύρωση της ελληνοαμερικανικής συμφωνίας που πρόσφατα υπόγραψαν και θέτει το λαό μας σε τεράστιους κινδύνους και ταυτόχρονα στόχο αντιποίνων».

Δείτε ακόμα...