ΕΣΠΕ ΕΒΡΟΥ: Συνάντηση με τον Διοικητή της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «Έβρος»

ΤΑΜΣ στον Έβρο 17-18/6/2020

Συνάντηση πραγματοποίησε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ( ΕΣΠΕ ΕΒΡΟΥ ) με τον Διοικητή της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «Έβρος» (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΒΡΟΣ»), Υποστράτηγο Μπούφη Χρήστο.

Ολόκληρο το δελτίο Τύπου της ΕΣΠΕ ΕΒΡΟΥ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Δκτή της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ ¨ΕΒΡΟΥ¨ Υποστράτηγο Μπούφη Χρήστο συναντήθηκε, την Παρασκευή 03 Ιούλιου 2020, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Επχία (ΔΒ) Μοσχοβάκη Ιωακείμ, τον Αντιπρόεδρο, Επχία (ΤΘ) Ρούντσιο Πολυχρόνη και τον Γεν. Γραμματέα, Επχία (ΔΒ) Ούσιο Θεόδωρο, σε ένα πολύ καλό, εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα.  

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θεμάτων, ο σκοπός ίδρυσης καθώς και οι δράσεις της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΕΒΡΟΥ. Τονίστηκαν οι ιδιαιτερότητες της Περιοχής της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ και ο βαθμός επιρροής τους στα στελέχη των ΕΔ που υπηρετούν σ αυτή, αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν το προσωπικό των ΕΔ και τα μέλη των οικογενειών τους .

Ο Δκτής της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ και η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΕΒΡΟΥ, δεσμεύτηκαν για την τήρηση  ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας με σκοπό την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων των στελεχών, με συντονισμένες κινήσεις, σοβαρότητα και υπευθυνότητα και πάντα εντός των ορίων των νόμων και των στρατιωτικών κανονισμών.

Πηγή: ΠΟΕΣ

Δείτε ακόμα...