Φαντάροι από στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ καταγγέλλουν την εκδικητική γνωμάτευση κατά του συναδέλφου τους στο 644 Μ/Κ ΤΠ

Κύπρος - Στρατιώτες της ΕΛ.ΔΥ.Κ.
Φώτο Αρχείου / Στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ / Πηγή: Eurokinissi


Την εκδικητική γνωμάτευση κατά του στρατιώτη του 644 Μ/Κ ΤΠ καταγγέλλουν με επίστολή τους φαντάροι από στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ.

Αναφέρουν συγκεκριμένα:

«Συμμετέχουμε και εμείς στη θύελλα καταγγελιών που έχουν ξεκινήσει από την ώρα που βρήκε το δρόμο της δημοσιότητας η είδηση για την εκδικητική γνωμάτευση κατά του συναδέλφου μας στην Αλεξανδρούπολη, όταν κατήγγειλε την εγκληματική διαχείριση θετικού κρούσματος κορονοϊού στο στρατόπεδο του. 

Συνάδελφε δηλώνουμε περίτρανα πως είμαστε μαζί σου, σε στηρίζουμε και να γνωρίζεις πως η είδηση από μόνη της έχει θορυβήσει αρκετούς φαντάρους. 

Η κατεύθυνση είναι ξεκάθαρη και την πιάσαμε. Είναι “τρελοί” και πρέπει να απομακρυνθούν όσοι σκέπτονται και αντιδρούν στην εγκληματική διαχείριση της πανδημίας.

Δηλώνουμε πως είμαστε και εμείς από αυτούς τους “τρελούς”, που μαζί με τους “τρελούς” του Σικάγο την Πρωτομαγιά του 1886, μαζί με τους “τρελούς” που την περσινή Πρωτομαγιά απέκλεισαν το Σύνταγμα, μαζί με τους “τρελούς” που θα συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία στις 6 Μαη, δε θα κάτσουμε ποτέ στα αυγά μας.

Φαντάροι από στρατόπεδο ΕΛΔΥΚ»

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...