Φαντάρος από ΕΛΔΥΚ ενάντια στον αντεργατικό νομοσχέδιο

Στρατιώτες ΕΛΔΥΚ
Στρατιώτες ΕΛΔΥΚ

Με τη παρούσα επιστολή θέλω να δηλώσω την πλήρη αντίθεση μου στο νομοσχέδιο τερατούργημα που η κυβέρνηση υπερασπίζεται σθεναρά όλο το τελευταίο διάστημα στη Βουλή και που από ότι φαίνεται οι μόνοι της σύμμαχοι στην υπεράσπιση αυτή είναι ο ΣΕΒ και οι μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές. Και αυτό διότι ο λαός έδωσε μια γιγαντιαία απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης με την μαζικότατη απεργία της 10ης Ιούνη απορρίπτοντας ήδη στη πράξη ένα ένα τα άρθρα αυτού του απεχθούς νομοσχεδίου.

Σαν φαντάρος στέλνω και εγώ με τη σειρά μου όση περισσότερη δύναμη μπορώ στους χιλιάδες απεργούς, που ετοιμάζουν νέα απεργία στις 16 Ιούνη, να φτάσει παντού το μήνυμα ότι δεν θα γίνουμε σκλάβοι του 21ου αιώνα, να “σπάσει ο τσαμπουκάς” της κυβέρνησης του διατάζουμε  και εφαρμόζουμε. Οι εργαζόμενοι το έχουν ξανακάνει και θα το ξανακάνουν θα ακυρώσουν στη πράξη τα σχέδια της, θα μαζικοποιήσουν τον αγώνα τους  , γιατί το δίκιο είναι με το μέρος τους και η ζωή προχωράει μόνο με αγώνα.

Να μην περάσει το νομοσχέδιο τερατούργημα, σύγχρονες και ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς για όλους τους εργαζόμενους, σταθερή και μόνιμη εργασία ! Πάλη και αγώνας για ένα καλύτερο μέλλον στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων.

Καλή  δύναμη! 

Ιωάννης Παπανικολάου
Φαντάρος ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...