Φαντάρος από Έβρο: Όχι στις συμφωνίες Ελλάδας-Γαλλίας και Ελλάδας-ΗΠΑ

EUROKINISSI

Οι συμφωνίες Ελλάδας-Γαλλίας και Ελλάδας-ΗΠΑ, για τις οποίες τόσο πολύ πανηγυρίζει η κυβέρνηση και τις χαρακτηρίζει αμυντικές, μόνο αυτό δεν είναι. Βαθαίνουν την εμπλοκή της χώρας μας σε ένα γαϊτανάκι επεμβάσεων, σε περιοχές που επιχειρούν είδη αυτές οι χώρες.

Ο Έλληνας στρατιώτης πρέπει να γνωρίζει με ποιους φονιάδες πάει να συνεργαστεί η ελληνική αστική τάξη και να καταδικάσει αυτές τις συμφωνίες που κάνουν τη χώρα μας μπαρουταποθήκη αλλά και ορμητήριο επιθέσεων σε άλλους λαούς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε τυχόν άναμμα του φιτιλιού από τους ιμπεριαλιστές, η αστική τάξη θα κρύψει τα παιδιά της και θα στείλει τα παιδιά του λαού να μπουν στη φωτιά.

Τα όσα ακούμε περί θωράκισης της χώρας από την τουρκική επιθετικότητα είναι ένα μεγάλο ψέμα. Στοχεύουν να πάρουν την έγκριση του λαού γι’ αυτές τις συμφωνίες και να τον κάνουν συνένοχο, ενώ το μόνο πράγμα που θέλουν οι λαοί είναι να ζούνε ειρηνικά. Υποτίθεται ότι υπάρχει στο ΝΑΤΟ μια ασφαλιστική δικλίδα(άρθρο 5), η οποία σε περίπτωση απειλής ενεργοποιείται και προστατεύει τα κυριαρχικά δικαιώματα κάθε χώρας μέλους, η οποία όμως δεν έχει ενεργοποιηθεί ποτέ, όσες φορές και αν το χρειάστηκε η χώρα μας, όταν απειλήθηκε από την Τουρκία.

Άρα αυτές οι συμφωνίες όπως και το ΝΑΤΟ δεν διασφαλίζουν την ασφάλεια της περιοχής. Το ακριβώς αντίθετο γίνεται. “Γκριζάρουν” το Αιγαίο, αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα μιας και δεν αναγνωρίζουν σύνορα, καλοπιάνουν την Τουρκία που την θέλουν διακαώς μέσα στο ΝΑΤΟ.

Η νέα Ελληνοαμερικανική συμφωνία, που ανανεώνει την σύμβαση για τις βάσεις(όχι για ένα χρόνο αλλά για πέντε με δυνατότητα επ αόριστον ανανέωσης), εδραιώνει τα γεράκια του πολέμου στην χώρα μας. Αυτή τη στιγμή η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία δίνει γη και ύδωρ σε φονιάδες και μισθοφόρους, ειδικά εδώ στην περιοχή του Έβρου η οποία έχει μετατραπεί σε μια τεράστια Αμερικανική βάση, σε μια περιοχή κρίσιμη για την περικύκλωση της Ρωσίας.

Καλώ τους συνάδελφους μου να μην αποδεχθούν αυτές τις απαράδεκτες συμφωνίες των αστικών τάξεων, γιατί είναι εις βάρος του λαού.

Καμία εμπλοκή στα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Οι λαοί θέλουν να ζουν ειρηνικά και όχι να σφάζονται για τα κέρδη των μονοπωλίων.

Στρατιώτης ΤΘ, ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...