Φαντάρος από το Λαγό Έβρου

Στρατιώτες
Φώτο Αρχείου / Πηγή: Eurokinissi

Θα ήθελα να πάρω και εγώ με την σειρά μου την σκυτάλη των ευχών από τους στρατιώτες που υπηρετούν ανά την χώρα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία για όλο το λαό. Καλή χρονιά στη συντακτική ομάδα του alt.gr, που στέκεται δίπλα μας και αναδεικνύει προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιώτες και οι οικογένειές τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και τις πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Υπηρετώ την θητεία μου στο Λαγό Διδυμοτείχου. Θέλω να δώσω το κουράγιο μου σε όλους αυτούς που δίνουνε μάχη καθημερινά, απέναντι σε όλες τις δυσκολίες, που δεν δέχονται να σωπάσουν κάτω από την μάσκα στην επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη στα δικαιώματα, τη δουλειά και τη ζωή της. Η περσινή χρονιά ράγισε την “βιτρίνα” του ανίκητου, ακίνητου και τέλειου αυτού συστήματος, και απέδειξε για άλλη μια φορά τις ελλείψεις στην υγεία, στην παιδεία και σε όλους τους τομείς, όπου ξεκάθαρη ευθύνη έχουν οι κυβερνήσεις και τα κόμματα που το στηρίζουν, χρησιμοποιώντας τη βία και την καταστολή για την υπεράσπιση των συμφερόντων της αστικής τάξης.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες το ΚΚΕ ήταν δίπλα στο λαό, πρωτοστάτησε στους αγώνες για την υγεία του λαού, στους αγώνες για ένα σύστημα όπου θα καλύπτει πραγματικά τις ανάγκες του συνόλου της εργατικής τάξης. Για να δυναμώσει αυτός ο αγώνας και να συμβάλω με τον τρόπο μου στην “πειθαρχημένη απειθαρχία” ενάντια στην επίθεση στα δικαιώματά μας, προσφέρω 50 ευρώ, από τις οικονομίες μου και το πενιχρό μηνιάτικο εισόδημα που δίνουν στους φαντάρους, για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης αυτής της χρονιάς.

Στρατιώτης από 129 Α/Κ ΜΜΠ

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...