Φαντάρος χαιρετίζει τη σημερινή αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση στην Αλεξανδρούπολη

Κινητοποίηση φορέων της Αλεξανδρούπολης με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ειρήνης Αλεξανδρούπολης (ΕΕΔΥΕ) ενάντια στην μετατροπή του λιμανιού σε Νατοϊκό ορμητήριο - 2018
Φώτο Αρχείου / Κινητοποίηση φορέων της Αλεξανδρούπολης με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ειρήνης Αλεξανδρούπολης (ΕΕΔΥΕ) ενάντια στην μετατροπή του λιμανιού σε Νατοϊκό ορμητήριο – 2018 / Πηγή: ΕΕΔΥΕ

Χαιρετίζω την  αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση που οργανώνει το Σάββατο 27 Νοέμβρη στις 6 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην ΝΑΤΟϊκή βάση της Αλεξανδρούπολης και στην ελληνοαμερικάνικη συμφωνία.

Ενώνω την φωνή μου μαζί με το λαό της περιοχής, μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία που δεν θέλουν η χώρα να γίνει ορμητήριο επικίνδυνων σχεδιασμών.

Την ώρα που εκατομμύρια ευρώ σπαταλούνται για την βάση στην Αλεξανδρούπολη, για αποστολές ελληνικών στρατευμάτων στο εξωτερικό, για ΝΑΤΟικές δαπάνες.

Για τους φαντάρους του Έβρου δεν δίνεται ούτε ευρώ για να καλύψουν βασικές ανάγκες. Το πόσιμο νερό και οι μάσκες είναι είδος πολυτελείας και τα φάρμακα περιορισμένα.

Γενικό πρόβλημα στα στρατόπεδα των συνόρων της χώρας μας, είναι οι απαρχαιωμένες εγκαταστάσεις, που με την πρώτη βροχή, γεμίζουν νερό και ο χειμώνας είναι μπροστά.

  • Να ξηλωθούν οι βάσεις του θανάτου από τη χώρα μας. 
  • Καμία συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό, σε στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά άλλων λαών.
  • Καμία διευκόλυνση και καμιά εμπλοκή στα δολοφονικά σχέδια των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου.
  • Κανένας Έλληνας φαντάρος και στρατιωτικός να μη χρησιμοποιηθεί για τη διευκόλυνση των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών φονιάδων στην Αλεξανδρούπολη και όπου αλλού.

Να παρθούν άμεσα μέτρα για την κάλυψη των αναγκών, την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των φαντάρων της χώρας.

Φαντάρος από Καβύλη Έβρου.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...