Ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, που αφορά μόνο στους ανοιχτούς χώρους του Φεστιβάλ.
Οι χώροι αυτοί είναι το Ηρώδειο, το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και η Μικρή Επίδαυρος. Ενώ θα υπάρξουν και οι κατάλληλες προσαρμογές για να προστατευτούν οι μειωμένοι σε σχέση με άλλοτε παρευρισκόμενοι.
Οι εκδηλώσεις θα είναι σημαντικά μειωμένες από το αρχικό πρόγραμμα του Μαρτίου, γι’ αυτό και έχει τον υπότιτλο “Υποσύνολο”. Σύμφωνα με την καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ, Κατερίνα Ευαγγελάτου, «τα έργα που δεν θα μπορέσουν να παρουσιαστούν κατά την τρέχουσα περίοδο προγραμματίζονται ήδη για το 2021, σε ένα διευρυμένο Φεστιβάλ ’20 – ’21».
Στο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε περιλαμβάνονται 17 ελληνικές παραγωγές μουσικής, θεάτρου και όπερας, με περίπου 300 καλλιτέχνες.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, ενώ προσεχώς και για τα εισιτήρια και τις ώρες προσέλευσης, στο greekfestival.gr.



