Γ. Παπακωνσταντίνου: Ψηφίζουμε ΚΚΕ για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την ανατροπή

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου είναι Υποπτέραρχος (Μ) εν αποστρατεία, πρώην πρόεδρος της Ανεξάρτητης Ενωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Αθήνας
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου είναι Υποπτέραρχος (Μ) εν αποστρατεία, πρώην πρόεδρος της Ανεξάρτητης Ενωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων

Στις 21 Μάη ρίχνουμε κόκκινη ψήφο στην κάλπη για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την ανατροπή, τονίζει σε δήλωσή του ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας, υποπτέραρχος ε.α.

Σημειώνει ότι το ζητούμενο σε αυτές τις εκλογές δεν είναι να επιλέξουμε μεταξύ του μπαγιάτικου και του σάπιου, γιατί το πρόβλημα είναι στη ρίζα.

Ακόμη καταγγέλλει τις ευθύνες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τη μετατροπή της χώρας σε αμερικανοΝΑΤΟικό στρατόπεδο και ορμητήριο από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, συμπληρώνοντας πως μετά τις εκλογές οδηγούμαστε σε «Πρέσπες του Αιγαίου», δηλαδή σε συνεκμετάλλευση.

Υπογραμμίζει ότι το ΚΚΕ βρίσκεται στο πλευρό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και προσθέτει ότι 11 απόστρατοι συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του Κόμματος σε όλη τη χώρα.

Δείτε ακόμα...