Για τις απαράδεκτες – μεσαιωνικές πρακτικές στο στρατόπεδο Κανδηλάπτη στην Αλεξανδρούπολη

Στρατιώτες

Μέχρι τώρα ήταν πολύ κοινό να λένε σ’ όσους σήκωναν κεφάλι μέσα στα στρατόπεδα, ότι είναι «τρελοί», δεν έχει «νόημα» αυτό που κάνουν κλπ. Στην πράξη όμως, μόνο όποτε και όταν οι φαντάροι έβγαιναν μπροστά στη διαμαρτυρία, στη διεκδίκηση, μόνο όταν δημοσιεύουν τα προβλήματά τους και με την πολύτιμη βοήθεια του alt.gr, μόνο έτσι καλυτέρευαν και θα καλυτερεύουν οι συνθήκες διαβίωσης τους!

Είναι ακραία, μεσαιωνική και απαράδεκτη η τακτική της διοίκησης του στρατοπέδου της Αλεξανδρούπολης, που τα δίκαια αιτήματα των φαντάρων τα ανάγει σε προβλήματα «πάθος» της  ψυχής, λες και αυτά υπάρχουν μόνο στην «αρρωστημένη» φαντασία κάποιων φαντάρων. Λες και το λογικό είναι να γυροφέρνεις θετικούς στρατιώτες στον covid – 19 στο στρατόπεδο και το παράλογο να τους απομονώνεις σε καραντίνα, παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την υγεία τους. Όταν ο ανορθολογισμός γίνεται ο κανόνας και οι διοικήσεις των στρατοπέδων φθάνουν σε τόσο παράλογες αποφάσεις, τότε οι στρατιώτες, ανεξαρτήτως αποφάσεων είναι ήδη νικητές!

 Να παρθεί πίσω η απαράδεκτη απόφαση που υποβιβάζει τον συνάδελφο μας σε Ι3 επειδή διαμαρτυρήθηκε και ζήτημα τα αυτονόητα. Να μην ανοίξει κανενός είδους προηγούμενο με τέτοιες παρόμοιες τακτικές που βγάζουν λίγο – πολύ όποιον αγωνίζεται «προβληματικό». Η καλύτερη απάντηση είναι να ενταθεί το κύμα διαμαρτυρίας μέσα στα στρατόπεδα για αυτήν την απόφαση και για όλα τα προβλήματα που αφορούν τους φαντάρους!

“Να αλλάξεις τον κόσμο (…) δεν είναι τρέλα, ούτε ουτοπία. Είναι δικαιοσύνη!”

Στρατιώτης Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...