Γιάννης Δελής: Οι μικροί επαγγελματίες της εστίασης δίνουν αγώνα επιβίωσης σε ένα ναρκοθετημένο πεδίο

Κλειστά τα καταστήματα εστίασης σε όλη τη χώρα εναντίον των μέτρων της Κυβέρνησης 16/11/21
Κλειστά τα καταστήματα εστίασης σε όλη τη χώρα εναντίον των μέτρων της Κυβέρνησης 16/11/21 / Πηγή: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο αγώνας επιβίωσης που δίνουν από την αρχή της πανδημίας οι μικροί επαγγελματίες της εστίασης, σε ένα ναρκοθετημένο πεδίο, είναι πέρα για πέρα δίκαιος, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής, μιλώντας το πρωί της Τρίτης, στον τηλεοπτικό σταθμό «Open».

Δεν είναι μόνο τα λουκέτα, το εισόδημα τους που είδαν να εξανεμίζεται το τελευταίο διάστημα από αυξήσεις σε ρεύμα και προμήθειες, δεν είναι μόνο τα συσσωρευμένα χρέη, που η κυβέρνηση αναστέλλει για λίγο, αλλά ήρθαν και τα τελευταία μέτρα που τους κάνουν χωροφύλακες, δηλαδή η κυβέρνηση τους φορτώνει την εξάπλωση της πανδημίας, σημείωσε ο Γ. Δελής.

Επισήμανε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, με την πολιτική της, κρατάει σε χαμηλά επίπεδα το ποσοστό του εμβολιασμού, καθώς δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για το δημόσιο σύστημα Υγείας, έχει διαλύσει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα που είναι καθοριστική για τον εμβολιασμό, ενώ όσο για τα χρήματα που τάχα έδωσε στους επαγγελματίες, οι μικροί πήραν ψίχουλα, καθώς τα πολλά τα πήραν οι μεγάλες επιχειρήσεις, αεροπορικές εταιρείες, καναλάρχες, κ.ά.

Δείτε ακόμα...